Визначився кандидат на посаду секретаря Черкаської міськради

30 Січня 2016 07:04

280778Олексій Романов, депутат від об’єднання “Самопоміч”, підтриманий новою коаліцією на посаду секретаря Черкаської міської ради.

“Єдина посада, на яку призначає міська рада, – це посада секретаря. Бо всі інші посади – це прерогатива депутатів, але кандидатури вносить міський голова. А секретаря можуть висунути самі депутата, а точніше більшість. Ми визначилися. Це кандидатура представника “Самопомочі” Олексія Романова”, – зазначив лідер Партії вільних демократів Сергій Одарич, інформує ВІККА.

Олексій Романов – бізнесмен і громадський діяч . Співзасновник та координатор ГО “Громадський БлокПост”, член Координаційної ради сил Майдану Черкащини, член виконавчого комітету Черкаської міської ради на громадських засадах.

Наступного тижня коаліція офіційно внесе подання на ім’я міського голови Черкас щодо висунення Олексія Романова на посаду секретаря міської ради.

Нагадаємо, увечері 29 січня була підписана угода про створення коаліції між представниками чотирьох політичних партій: Партія вільних демократів, “Укроп”, “Черкащани” та “Самопоміч”.