На Черкащині стартував безпрецедентний проект “Нове тіло – у Новому році”

1 Лютого 2016 12:00

c3c0b6da-56da-4314-aa67-df8c26dd54feП’ять черкащанок стали «піонерками» проекту, організованого черкаським спортивним клубом “MATRIX”, що має на меті зробити цих пишних красунь знову стрункими. Їх вік – від 21 до 35 років, найбільша вага учасниці – 107 кг, спільна для всіх причина проблем – неправильний і малорухливий спосіб життя.

Протягом трьох місяців дівчата пройдуть безкоштовну програму, створену спеціально для них – що включає інтенсивні заняття спортом, навчання правильному харчуванню, дієтологічну підтримку та психологічну допомогу.

“Ми оголосили про цей конкурс напередодні Нового року – і отримали сотні анкет з історіями, зробити вибір із яких було надзвичайно непросто, – розповідає майстер спорту України із бодібілдингу, чемпіон України-2015 із класичного бодібілдингу, чемпіон України та Європи за версією всесвітньої організації бодібілдингу та атлетизму WBPF, фітнес-директор спортивного клубу”MATRIX” Михайло Кисляков. – Ми завчасно намагалися упередити всі можливі проблеми зі здоров’ям – і одним із критеріїв остаточного відбору була відсутність хронічних хвороб. Адже зрозуміло, що витримати щоденні і різнопланові фізичні навантаження учасницям буде нелегко. Їм потрібно змінити і режим харчування, до якого звикали роками – і, фактично, увесь стиль життя”.

Суто для цього проекту розробили спеціальну програму занять, що увібрала у себе вправи із найбільш «потужним» ефектом. Тут навчають учасниць готувати корисну їжу – на кухні дружнього проекту здорового харчування «Смак здоров’я». Вони спілкуються із дієтологом та психологом, отримуючи всебічні консультації та оперативну допомогу.

Декому із учасниць потрібно «скинути» не менше 30 кг – і зрозуміло, що досягти цього за три місяці без шкоди для організму просто нереально. Але проект може закласти підґрунтя для того, аби і після його закінчення, людина могла досягти своєї мети.