У Христинівці наркоман викрав скриньку з грошима для бійців АТО

22 Лютого 2016 12:48
zz.te.ua

zz.te.ua

Шукаючи гроші на наркотики, зловмисник з приміщення магазину поцупив скриньку з грошима. Чоловіка затримано, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

З інформацією про крадіжку до Христинівського відділення поліції звернулась 44-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що в магазині, де вона працює, невідома особа викрав скриньку для збору грошових коштів, які призначались бійцям АТО, в якому знаходилось близько 200 гривень, інформують у ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Зі слів заявниці, стало відомо, що ввечері до магазину зайшов чоловік, який купив собі горілки. Через декілька хвилин, поки вона відволіклась, виявила, що зі столу зникла скринька з грошима. Вибігши з приміщення, побачила чоловіка, який тікав, тримаючи у руках вищевказану річ. Отримавши відпродавчині опис крадія, правоохоронці розпочали його пошуки.

Проведеними оперативними заходами, працівники поліції відшукали зловмисника та доставили у відділення поліції. 34-річний чоловік розповів, що шукав кошти на наркотики, в магазині побачив скриньку, в якій знаходились гроші, скористався моментом поки, продавчиня відволіклась, вчинив крадіжку.

Слідчим відділенням Христинівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачення позбавлення волі на строк до трьох років.