Вандали пошкодили 24 ліхтарі в одному зі скверів Черкас

22 Лютого 2016 14:16
volynpost.com

volynpost.com

Міський голова Анатолій Бондаренко запропонував передбачити в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку м. Черкаси придбання камер відеоспостереження з виведенням даних на пульт поліції. Поштовхом до такого кроку стали регулярні повідомлення про вандалізм у черкаських парках і скверах.


Як розповів сьогодні під час оперативної наради в міськвиконкомі директор комунального підприємства «Міськсвітло» Віталій Терьохін, у сквері «Надія», що в Південно-Західному районі міста, на минулому тижні невідомі розтрощили 24 ліхтарі.
За його словами, у грудні 2014-ого року, там пошкодили 42 ліхтарі, торік – ще шість. Сума збитків, завданих підприємству за зазначений період часу, тільки по цьому скверу, склала близько 50 тисяч гривень.
– За всіма фактам пошкодження ліхтарів були написані відповідні заяви в поліцію. Проте, чи встановлені винні в скоєному особи, нам інформація не надавалася, – каже Терьохін. – Загалом же проблема пошкодження вуличного освітлення, особливо в парках і свекрах, надзвичайно актуальна. Для прикладу, неподалік цього місця – Алея Путейка, там теж регулярно трапляються такі випадки.
Загалом же за останні півтора року вандали своїми діями по всіх парках міста завдали збитків на суму близько 300 тисяч гривень.