На сесії Смілянської міської ради побили радника міського голови (відео)

1 Березня 2016 16:42
kropyva.ck.ua

kropyva.ck.ua

Сьогодні на сесії Смілянської міської ради представники “Правого сектору” з Черкас побили радника міського голови Каміля Валєтова, пише видання “Кропива”.

Бійка сталася в результаті обговорення можливості включення до порядку денного питання про імпічмент меру Олексію Цибку.

Напередодні сесії у ЗМІ підігрівалося питання так званого “силового варіанту”, за яким мер Олексій Цибко та його соратники мали б організувати зрив сесійного засідання за рахунок дій молодиків спортивної зовнішності.

Насправді ж жодних молодиків, які б виступали на захист Олексія Цибка, не було. Натомість група осіб організувала приїзд на сесію представників “Правого сектору”, більшість з них були з Черкас. За їх поясненнями, вони прибули “забезпечити порядок” від можливого зриву сесії який нібито готував міський голова.

Але представники “Правого сектору” забезпечили не порядок, а відверте хуліганство. Під час перепалок, коли мер Олексій Цибко намагався вести засідання, один з представників ПС намагався видерти і зламати мікрофон. Його намагався зупинити Каміль Валєтов, після чого переважаючою більшістю “правосеки” накинулися на нього. В нерівному бою він чинив спротив, але отримав явні травми обличчя.

На все це крізь пальці дивилися правоохоронці, розбороняли учасників бійки депутати та звичайні громадяни. Лише після бійки кількість правоохоронців збільшилася.

Олексій Цибко оголосив про закриття засідання, однак вже за його відсутності депутати у порушення будь-яких норм регламенту проголосували за імпічмент міського голови.