Чорнобаївські гімназисти вразили нардепа своїм інтелектом

2 Березня 2016 12:07

DSCN0052-300x196У суботу 27 лютого Чорнобаївська гімназія гостинно приймала у своєму закладі народного депутата, голову Фонду “Рідна країна” Миколу Томенка. В заході також узяли участь  директор філії НТКУ “Черкаська регіональна дирекція” Михайло Калініченко, голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, заступник голови районної ради  Анатолій Нужний,  начальник відділу освіти Раїса Піддубна та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Авраменко.

Директор гімназії Тамара Дернова презентувала новий лінгафонний кабінет та сучасно обладнані кабінети фізики та хімії. Облаштування лінгафонного  кабінету забезпечить подальше поглиблене розширення дистанційної форми навчання іноземної мови, оскільки гімназія працює за навчальною програмою SMART, що є однією з провідних дистанційних програм за якою працюють учні всього світу, а сучасні кабінети фізики та хімії забезпечать реалізацію практичної частини навчальних програм з предметів та поліпшення якості освітніх послуг.

DSCN0061-300x224Гості взяли участь у розширеному засіданні наукового товариства “Еврика” де на порядку денному обговорювалися питання результатів науково-дослідної роботи учнів-членів наукового товариства у 2015-2016 навчальному році та були окреслені завдання і шляхи апробації учнівських наукових робіт. Також розглядалося питання роботи секції “Екологія в контексті наукової та природоохоронної роботи”. До обговорення даного питання долучився народний депутат Микола Томенко та Михайло Калініченко. Томенко був приємно вражений високим рівнем підготовки гімназистів, їхнім інтелектом та глибиною порушених проблем, зазначають у Чорнобаївській РДА.

 

104-300x212Цього ж дня представники влади відвідали заклади охорони здоров’я району, де оглянули дитяче відділення, оновлений операційний блок, оснащений високотехнологічним обладнанням, кабінет ультразвукової діагностики та новий рентгенодіагностичний апарат ІМАХ 5800, що відповідає вимогам, які ставляться до діагностичної апаратури в Євросоюзі та провели зустріч з працівниками медичної галузі району.