11-річний школяр із Христинівки очолив відділення ПриватБанку у Дніпропетровську

10 Березня 2016 16:00
pressch.blogspot.com

pressch.blogspot.com

11-річний школяр Ілля Фалаштинський з містечка Христинівка на Черкащині очолив відділення ПриватБанку “Жовтневе” у Дніпропетровську. Щоправда тільки на один день. Таким чином ПриватБанк спільно з компанією MasterCard вирішив допомогти хлопчику та втілити його мрію в дійсність.

Нагадаємо, восені 2015 року в Україні стартувала акція для школярів «Уперед до знань!». За її умовами будь-яка дитина могла розповісти про свою заповітну мрію про навчання та отримати шанс на її реалізацію.
«Моя мрія – навчитись керувати банком. Я пройшов курси БізнесШколи, майже все знаю про банківську систему ПриватБанку, допомагаю рідним здійснювати різні банківські операції. Та я мрію спробувати себе у ролі банківського працівника та керуючого банком, спробувати обслуговувати клієнтів на рівні банківських працівників, адже в майбутньому я дуже хочу стати банкіром”, –  поділився своїм бажанням Ілля і став переможцем першого туру акції.
Роль начальника, за словами Іллі, виявилась не дуже важкою. Тим більш, що вдома Ілля вже встиг вивчити всі банківські продукти та навіть здійснив ревізію місцевого відділення. А найбільш цікавим хлопчик назвав спілкування з клієнтами.
За свій перший робочий день школяр встиг перевірити роботу каси, провести нараду з співробітниками, особисто обслужити трьох клієнтів та з’їздити на ділову зустріч, щоб запропонувати зарплатний проект, повідомляють у Приватбанку в Черкаській області.