За вихідні на Черкащині сталося 6 пожеж

14 Березня 2016 15:00
Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Упродовж 12-13 березня рятувальники Черкаської області ліквідували  6 пожеж.

12 березня о 10:00 у селі Побійна, Жашківського району, в житловому будинку 81-річної пенсіонерки виникла пожежа.

Внаслідок пожежі вогонь знищив домашні речі та пошкодив стіни. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Як стало відомо, господарі облаштували у одній із кімнат саморобний інкубатор. Залишений без нагляду електроприлад й спричинив пожежу.

На щастя, пожежу було вчасно виявлено. Ще до приїзду рятувальників, на боротьбу з вогнем стали господарі та сусіди-волонтери.

Остаточно пожежу було ліквідовано о 11:30 силами жашківської служби порятунку.

Цього ж дня о 10:30 у селі Іркліїв, Чорнобаївського району на вулиці Леніна сталася пожежа у житловому будинку.

Під час ліквідації пожежі у одній із кімнат рятувальники виявили тіло 55-річногогосподаря. Як стало відомо, причиною пожежі та загибелі людини стала необережність під час куріння загиблого.

13 березня о 19:00 в Тальнівському районі, поблизу села Кобринове під час руху виникла пожежа автомобіля «Хонда». Виявивши пожежу водій зупинив автомобіль та зателефонував до рятувальників.

О 19:50 пожежа була повністю ліквідована співробітниками тальнівської пожежно-рятувальної частини. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль.

Ще одне загорання автомобіля сталося 13 березня о 01:00 у місті Сміла. Під час стоянки на відкритій території на вулиці Піонерській виникла пожежа автомобіля «Фольксваген». Пожежа була ліквідована о 02:00 силами Смілянської пожежно-рятувальної частини.

Внаслідок пожежі вогонь знищив салон автомобіля та колеса. За попередніми даними ймовірною причиною пожежі став підпал.