У Черкасах відбудеться доброчинна акція на підтримку мисткині Наталії Урбан

23 Березня 2016 13:36
urbanУ четвер 24 березня о 16.00 у Галереї народного мистецтва, що знаходиться за адресою: Черкаси вул. Хрещатик, 251 відбудеться благодійний аукціон творчих робіт. Усі зібрані кошти передадуть відомій черкаській майстрині Наталії Урбан, яка потребує допомоги на лікування.

Як повідомляють у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, на аукціоні будуть представлені різнопланові роботи як самої майстрині, так і ії колег  – членів Національної спілки майстрів народного мистецтва України. До уваги поціновувачів мистецтва  – писанки, витинанки та обереги.
9 років тому у Наталії Урбан діагностували рак молочної залози, тоді після курсу хіміо- та променевої терапії і операції хвороба відступила. Жінка продовжувала жити, працювати і навіть серйозно захопилася творчістю. Разом із донькою вони пішли до студії, де їх навчили писати писанки, робити вироби із глини, ствоювати ляльки-мотанки. Навіть почали брати участь у конкурсах, де займали призові місця.
Чоловік Наталії Урбан добровольцем пішов в АТО, нині він водій у саперній бригаді. Через стрес, що пережила жінка, хвороба повернулася. Обстеження показало, що у Наталії збільшені лімфовузли у легенях. Метастази пішли навіть у кістки.
Реквізити для допомоги: Урбан Наталія Вікторівна
Р/р у ПриватБанку 5168 7572 6550 5729