Бондаренко просить передати “Фармацію” у власність Черкас

24 Березня 2016 13:49

thumb-bigМіський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся з офіційним листом до депутатів Черкаської обласної ради та голови облради Олександра Вельбівця, у якому прошу розглянути можливість передачі обласного комунального підприємства “Фармація” у власність територіальної громади міста Черкаси.

Про це Бондаренко повідомив у своєму фейсбуку.

“Фактично п’ята частина населення області проживає саме в нашому місті. Час від часу до мене, як до міського голови, надходять скарги на відсутність аптек у тому чи іншому мікрорайоні, – зазначив Бондаренко. –
Зараз у мережі підприємств, які перебувають у підпорядкуванні Черкаської міської ради, взагалі відсутні фармацевтичні заклади. А значна частина аптек «Фармації» розміщена саме на території Черкас (у тому числі й у приміщеннях, які орендують міські заклади охорони здоров’я). На мою думку, у контексті того, що подальша доля цього підприємства зараз під питанням – такий крок був би цілком логічним і закономірним. Впевнений, що ми спроможні зробити це підприємство рентабельним та забезпечити йому розвиток”.

567+

Про історію навколо КП “Фармація” можна прочитати ТУТ.