Для школярів і студентів наполовину здешевили проїзд у Черкасах

29 Березня 2016 16:59
imageЗ середини квітня студенти й школярі Черкас їздитимуть у тролейбусах за ціною, яка на 50 % менша загальної вартості квитка – 75 копійок. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету.
Скористатися такою можливістю можуть, згідно з рішенням, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, учні професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання та учні загальноосвітніх навчальних закладів.
Як повідомив начальник управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу Віталій Москаленко, різницю в тарифі комунальному підприємству “Черкасиелектротранс” компенсуватимуть за рахунок міського бюджету. На це передбачено близько 835 тисяч гривень.
Зауважимо, що ухвалити це рішення на засіданні виконкому вдалося лише з другої спроби. Від голосування утрималися члени виконкому Сергій Гончар та Анатолій Рекун.
 
Після повторного розгляду за проект рішення “Про встановлення тарифу на перевезення учнів і студентів у міському електричному транспорті” висловилося 8 членів виконкому. Ухвалене рішення набуває чинності через 10 днів із дати опублікування.