У Черкасах мажорка наїхала своєю “Хондою” на поліцейського, погрожуючи татусем-полковником

31 Березня 2016 17:24
rian.com.ua

rian.com.ua

Прикрий інцидент стався сьогодні пообіді в центрі Черкас на перехресті вулиць Благовісна і Небесної Сотні. Молода черкащанка, намагаючись утекти від поліцейських, збила одного з них. У чоловіка струс мозку та забій руки, нині він у Третій міській лікарні. Втікачку затримали за квартал від події.

Усе почалося з того, що патрульні зробили водійці “Хонди” зауваження за неправильне паркування. У відповідь почули лайку і погрози – молода жінка емоційно заявила, що її татко – полковник, один дзвінок – і він усе “порішає”. Тоді сіла за кермо і почала рух. При цьому жінка скоїла наїзд на поліцейського, який стояв перед її автомобілем.

“Удар був досить сильним. Патрульний упав на проїжджу частину, але жінку це не зупинило і вона поїхала далі. Довелося викликати на підмогу ще один екіпаж поліції – порушницю затримали на перехресті Гоголя і Небесної Сотні”, – розповіла “Рідній Черкащині” речниця патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Травмованому патрульному викликали швидку – в Третій міській лікарні у правоохоронця діагностували струс головного мозку та забій правої руки.

Цікаво, що швидку викликала і порушниця. Вона скаржилася на підвищений тиск. Що не заважало їй лаятися з правохоронцями, навіть коли приїхав її адвокат. Патрульні розповідають, що в лікарні хамила й матір водійки, вступаючи у словесну перепалку з представниками закону.

Вовк зауважила, що поліція має відеодокази правопорушення та свідків. Водійка порушила не лише правила паркування, а й Закон України “Про поліцію”, зокрема, спричинила загрозу життю поліцейського.

“Буде розбиратися слідчий, – додала Вовк. – Усі матеріали справи направлені до слідчого”.