У Черкасах нова поліція добралася до громадського сектору – оштрафували відомого активіста (фотофакт)

5 Квітня 2016 11:06

Сьогодні вранці патрульні оштрафували за неправильне паркування голову Черкаського обласного осередку КВУ Максима Михлика. Про це Михлик розповів у своєму фейсбуку. Каже, що визнав порушення і заплатив штраф.

12963812_1112704172113858_2314050404371363475_n

‪#‎новаполіція‬ добралась вже і до громадського сектора )) Завозив дітей до школи і припаркувався ближче до пішохідного переходу, ніж це дозволено правилами. Поки повернувся зі школи хлопці-поліцейські вже все замірили і радо мене зустріли. Привітались, повідомили про порушення, перевірили документи і так само привітно запропонували заплатити штраф, -написав Михлик. – Порушення дійсно мало місце, тому на противагу Булатецькому, Шевченку і іншим, не скандалив, а взяв і (тяжко зітхнувши) оплатив штраф. Хлопці подякували, порадили не порушувати і поїхали підвозити якусь чемну бабусю, яка попрохала їх про допомогу. Тому не згоден з Булатецьким – така поліція нам потрібна! Закон має бути один для всіх і якщо порушив, то отримай покарання (трохи пафосно, але хай буде :)). Тепер раджу всім уважно слідкувати за ПДД і сам буду намагатись не порушувати”.

Нагадаємо, патрульна поліція в Черкасах працює з 2 березня. На порушеннях у паркування авто вже штрафували депутата міської ради Романа Дісканта, обласної Миколу Булатецького.