Мер Черкас працевлаштував своїх соратників

7 Квітня 2016 08:45

DSC_00241Із 6 квітня Станіслав Овчаренко приступив до служби в органах місцевого самоврядування та виконання повноважень на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Також із 6 квітня до служби в органах місцевого самоврядування та виконання повноважень на посадах заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради приступили: Сергій Гура, Геннадій Шевченко та Роман Буданцев.

Відповідні розпорядження підписав міський голова Анатолій Бондаренко (на фото), повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Хто ці люди? (за інформацією сайту deputat.ck.ua)

Станіслав Овчаренко – депутат Черкаської обласної ради, обраний від ВО “Батьківщина” (детальніше – за посиланням http://deputat.ck.ua/dep2/detoptat/41/). З 25.11.2014 заступник Черкасьокого міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаської міської ради

Роман Буданцев – депутат Черкаської обласної ради, обраний від ВО “Батьківщина” (http://deputat.ck.ua/dep2/detoptat/36/)

Сергій Гура – депутат Черкаської обласної ради, обраний від ВО “Батьківщина” (http://deputat.ck.ua/dep2/detoptat/37/)

Геннадій Шевченко – тимчасово непрацюючий член політичної партії ВО “Батьківщина”, балотувався в депутати Черкаської обласної ради в 78 виборчому окрузі (Соснівський район) і отримав підтримку 12,6% виборців програвши “сободівці” Оксані Ковбоші.

Зауважимо, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко очолює обласну організацію ВО “Батьківщина”. Таким чином, усі заступники – соратники мера.