На Черкащині затримали міжнародну групу наркоторгівців

11 Квітня 2016 10:38

PM484image002В Умані правоохоронці затримали членів злочинного угрупування, які налагодили постачання, виробництво та збут наркотиків на території Черкаської області. Усі злочинці були озброєні. На даний час вони затримані та взяті під варту.

Працівниками Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою області під час відпрацювання міста Умань викрито міжнародну групу наркозбувачів до складу якої входили один українець та два іноземця, які тимчасово проживають в Україні.

Під час проведення санкціонованих обшуків у фігурантів виявлено та вилучено 500 г амфетаміну, 17 г героїну, 50 пігулок лікарських засобів, а також 2 пістолети та близько 50 бойових набоїв до них, гранати РГД-5 і Ф-1.

PM202image003

Крім того, у членів угруповання вилучено близько 13 000 доларів США, здобутих від незаконного збуту наркотиків, та автомобілі, призначені для транспортування наркотичних засобів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

PM382image006 (1)

На даний час підозрювані затримані та взяті під варту. За такий промиселнаркоділкам загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте подібною інформацією, то ви можете повідомити її на номер гарячої лінії – 095-446-84-85.