На Катеринопільщині дівчина пограбувала свого екс-бойфренда

19 Квітня 2016 12:57
molbuk.ua

molbuk.ua

В одному із сіл Катеринопільського району дівчина пограбувала свого колишнього хлопця. Зловмисницю затримано за декілька хвилин. ЇЇ дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області, з повідомленням про грабіж до чергової частини Катеринопільського відділення поліції звернувся 21-річний житель одного із сіл району. Він розповів поліцейським, що ввечері автомобілем під’їхав до місцевого розважального закладу побачити друзів. Коли вийшов на вулицю, побачив, як в його авто на сидіння водія сіла його односельчанка, з якою в минулому у них були стосунки. Між молодими людьми виникла сварка, під час якої дівчина розірвала чоловіку кофту та зірвала з шиї срібний ланцюжок, після чого втекла.

Правоохоронці підозрювану знайшли на одній із вулиць села. Нею виявилась 24-річна місцева жителька. В її кишені була знайдена викрадена річ. Пояснити свої дії чітко не змогла, лише звинувачує у всьому оковиту.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.