У голови ОДА – два нових заступники: Омаргалієв і Березань

4 Травня 2016 14:11
Костянтин Омаргалієв

Костянтин Омаргалієв

У голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка віднині ще два заступники. Ними стали секретар Смілянської міської ради минулого скликання, юрист Ярослав Березань і колишній голова Черкаської РДА Костянтин Омаргалієв.

Розпорядження про їхнє призначення обласний керманич видав 29 квітня, інформують у прес-службі ОДА.

“Обох добре знаю в роботі, – зауважує Ткаченко. – Ярослав Березань тепер куруватиме питання регіонального розвитку. Йдеться і про децентралізацію, і про залучення інвестицій, і про розвиток туризму тощо. А Костянтин Омаргалієв опікуватиметься питаннями цивільного захисту, транспорту, молоді та спорту тощо”.

Нагадаємо, одна посада заступника голови ОДА була вакантною. Інша посада – заступника з питань децентралізації – нещодавно впроваджена Кабміном.

Довідково:

Омаргалієв Костянтин Сапартаєвич народився 1967 року в місті Єгендибулак Карагандинської області, закінчив Київський національний університет технологій та дизайну за спеціальністю економіка підприємства. До призначення на посаду заступника голови облдержадміністрації працював головою Черкаської райдержадміністрації.

Березань Ярослав Григорович народився 1979 року в місті Сміла, що на Черкащині, закінчив Київський національний економічний університет за спеціальностями облік і аудит, правознавство. До нового призначення займався приватною адвокатською діяльністю, попередньо обіймав посаду секретаря Смілянської міської ради.