Біля Умані затримали озброєних киян, які їхали на провокації в Одесу (фото, відео)

10 Травня 2016 12:38

Напередодні відзначень урочистостей 9 травня в районі Умані на Черкащині правоохоронці затримали озброєних мешканців Київської області, які їхали в Одесу для участі в провокаціях. Про це інформують в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

Отримавши оперативну інформацію про те, що через Черкащину буде рухатись декілька автомобілів з людьми, які їдуть в Одесу з метою вчинення провокацій та різних порушень громадського порядку, правоохоронці негайно розробили операцію по їх затриманню. На 205 кілометрі автодороги Київ-Одеса, поблизу міста Умань, автомобілі було зупинено, а їх пасажирів, затримано. Під час огляду транспортних засобів правоохоронці виявили вогнепальну зброю та боєприпаси до неї, ножі, біти та інші заборонені предмети. Речі було вилучено та направлено до Черкаського експертно-криміналістичного центру для проведення відповідного дослідження.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

Цю подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконнеповодження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.