В Умані знайшли дівчину з амнезією

26 Травня 2016 15:48

В Умані знайшли дівчину, яка дуже схожа на зниклу нещодавно вінничанку Інну Саєнко, 1992 р.н. ( та пішла з дому 17 травня і зникла). У дівчини аменезія і вона не пам’ятає, як її звати та, що з нею трапилося.

Знайшли її в понеділок 23 травня. Дівчина розповідає, що прокинулася обабіч дороги. Як вона туди потрапила, не знала. Вирішила переночувати біля дерев, які там знаходилися, а враніці сісти на найближчий автобус. Коли прокинулася, то пішла на зупинку. Поруч зупинився автомобіль.

vinbazar.com

vinbazar.com

Вона попросила довезти її до найближчого населеного пункту. Люди підвезли її до районної лікарні в Умані. Там вона пройшла цілковите обстеження на МРТ та в гінеколога. Жодних травм у дівчини немає. Прикраси та гроші також були при ній. Наразі вона знаходиться в психіатричній лікарні міста Умань, – розповіла редакції сайту Vinbazar.com інспектор відділу кадрів психлікарні Олена. Жінка розмістила в соцмережі фото знайденої дівчини.

 

Вона дуже схожа із зниклою із Вінниці Інною Саєнко, яка зникла 17 травня. Як повідомила пані Олена, дівчина, яка знаходиться у них, одягнена в сіру кофту, темні легінси,мокасіни синього кольору з білою підошвою. Цей опис частково співпадає з тими речами, в яких зникла вінничанка: “Була одягнена у темно-сині штани, бежеву кофту, коротку чорну шкіряну куртку, сині кеди з білою підошвою,” – йдеться в орієнуванні поданому поліцією. Тим паче, у дівчини, яка втратила пам’ять ,є характерні шрами на підборідді, як і у вінничанки.

Фото показали батькам зниклої і вони підтвердили, що то вона.