У Черкасах у людному місці викрали чоловіка (відео)

14 Липня 2016 12:35

У середу 13 липня, о 20.30, до патрульної поліції Черкас зателефонували містяни і повідомили про те, що на площі 700-річчя невідомі особи силоміць затягли до авто громадянина, який кричав про допомогу і поїхали в невідомому напрямку.

Отримавши орієнтування на транспортний засіб, марку машини та державний номер, патрульні задіяли план перехват і роз’їхалися по квадратах. Volkswagen Passat було помічено на вулиці Чигиринській.

Інспектори намагалися зупинити машину, але водій не відреагував на законні вимоги та почав втікати. Автомобіль мчав на шаленій швидкості, маневрував дорогою, чим загрожував життю іншим учасникам дорожнього руху.
Його наздогнали в центрі села Червона Слобода.

У багажнику авто знаходився 32-річний черкащанин, побитий та в синцях. Йому терміново викликали бригаду швидкої допомоги, яка забрала чоловіка до 3-ї міської лікарні.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу і забезпечили охорону.

Водія та його двох товаришів доставили до відділу поліції. Вони перебували у нетверезому стані, про що засвідчили медики з наркодиспансеру.  Слідчі оглянули транспортний засіб в якому, у присутності понятих, вилучили запал від гранати.

Усі подробиці ситуації з’ясовують правоохоронці ГУНП в Черкаській області.