Проект “Переможці” представить у Черкасах Соломія Вітвіцька і герої АТО

5 Серпня 2016 12:13
tsn.ua

tsn.ua

Соціальний мультимедійний проект “Переможці” прямує у Черкаси. Уже цієї суботи, 6 серпня, о 15:00 у фойє Черкаської обласної філармонії відбудеться урочисте відкриття виставки.

Проект традиційно представляє ведуча ТСН на каналі “1+1”, куратор проекту, волонтер Соломія Вітвіцька разом з героями АТО – “переможцями” Олексієм Аванесяном, Вячеславом Буйновським, Анатолієм Фатєєвим та Олександром Швецовим. Для гостей заходу заспіває Антоніна Матвієнко.

Для всіх охочих експозиція буде відкрита до 23 серпня. Організаторами виставки у Черкасах виступила благодійна організація “Благодійний фонд “Народжені в сорочці”.

“Переможці” – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці. Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дій на сході України, але не втратили мужності та сили духу. Головною благодійною метою проекту є розвиток сучасного протезування в Україні.

Джерело: ТСН