У черкаському інституті виховують чемпіонів

22 Серпня 2016 09:00

timthumb19 серпня на XII Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту серед чоловіків (м. Острава, Чеська Республіка) спортсмени змагалися у пожежній естафеті 4*100 метрів. Українська збірна встановила новий світовий рекорд у цьому виді змагань результатом 53,10 та стали чемпіонами світу.

До складу команди-переможниці увійшов начальник спортивного комплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України лейтенант с. ц. з. Арсен Іпієв, інформують у ЧІПБ.

Раніше у 2013 році Арсен у складі збірної українських рятувальників у Південній Кореї на IX Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту “Чинджу-2013” став Чемпіоном світу.

“Пожежно-прикладний спорт в нашому навчальному закладі є складовою частиною фахової підготовки, важливою і невід’ємною частиною навчання і виховання особового складу. Адже, служба порятунку – це, в першу чергу, готовність до виконання обов’язків в екстремальних умовах з великими фізичними навантаженнями. У нас є всі умови для підготовки справжніх чемпіонів”, – наголошує в. о. начальника інституту Олександр Тищенко.