Пожежу на сміттєзвалищі під Черкасами гасили рятувальники, комунальники й… прикордонники (фото)

5 Вересня 2016 13:39

У селі Свидівок під Черкасами горілося сміття на звалищі твердих побутових відходів. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України в Черкаській області сьогодні після 6 ранку. Попередній висновок – підпал.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

На ліквідацію вогню вірушили не лише пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а й спецтехніку комунального підприємства Служба чистоти та навчального центру прикордонної служби “Оршанець”.

На час прибуття перших пожежних розрахунків вогнем було вже охоплено понад 400 квадратних метрів сміття. Спільними зусиллями вогнеборців о 08:10 пожежу вдалося локалізувати. О 12 годині – ліквідувати.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Загалом на місці пожежі працювало 9 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 37 осіб (від Управління ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу).

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

За попередніми даними причина пожежі підпал. На місці події працює мобільно-оперативна група Управління на чолі з т.в.о. начальника Управління полковником с.ц.з. Сергієм Озераном та міським головою міста Черкас Анатолієм Бондаренком.