Поліція “зачистила” “Черкасиобленерго”: кілька десятків чоловіків у масках відвезли у відділок (відео)

9 Вересня 2016 20:21

Напруження на ПАТ “Черкасиобленерго” сьогодні після обід досягло апогею: забарикадоване підприємство “штурмували” люди в масках. Утім, молодчиків затримали поліцейські і нині “Обленерго” під контролем правоохоронців, передає видання “ПроВсе”. Усіх затриманих доправили спецтранспортом до Черкаського міського відділу ГУ НП.

Згідно офіційної інформації, яку надали  “Інтерфакс-Україна” в прес-службі Фонду держмайна, старе керівництво, забарикадувавши підприємство, не допускає на територію “Черкасиобленерго” тимчасово виконуючого обов’язки гендиректора компанії Михайла Петровського, що його призначила наглядова рада ПАТ.

257991“Наглядова рада призначив кандидатуру від Міненерговугілля новим т.в.о. гендиректора. Він зареєстрований в єдиномк держреєстрі і сьогодні прийшов працювати, однак старий керівник його не допускає на територію і не погоджується з рішенням наглядової ради в суді”, – відзначили в прес-службі.

У прес-службі “Черкасиобленерго” агентству “Інтерфакс-Україна” оперативний коментар щодо ситуації надати не змогли, пообіцявши відповісти на письмовий запит протягом п’яти днів.

Конкурс з приватизації державного пакету акцій “Черкасиобленерго” запланований на IV кв. поточного року, напередодні ФДМ оголосив конкурс з вибору нового керівника для підприємства.

“Черкасиобленерго” експлуатує розподільні електричні мережі на території Черкаської області, надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

Державі в особі ФДМ належить 46% акцій “Черкасиобленерго”, Garsenia Enterprises, пов’язаної з бізнесменом Костянтином Григоришиним, – 26,6% акцій, ПрАТ “УкрЕСКО” – 25%.