У жовтні “Черкасиобленерго” призначать нового керівника

9 Вересня 2016 09:00

1410178967_vat-cherkasioblenergo-111Конкурси на заміщення вакантних посад керівників трьох енергопостачальних компаній – “Черкасиобленерго”, “Тернопільобленерго” і “Хмельницькобленерго” – відбудуться в жовтні. Про це повідомляють на сайті Фонду державного майна України.

“Конкурсний відбір керівника компанії ПАТ “Черкасиобленерго “відбудеться 18 жовтня,” Тернопільобленерго “- 19 жовтня і” Хмельницькобленерго “- 20 жовтень 2016 року”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Фонд також звернувся до МЕРТ з проханням провести відповідну процедуру для обрання керівників для АК “Харківобленерго” і ВАТ “Запоріжжяобленерго”.

Наразі усіма п’ятьма підприємствами керують виконуючі обов’язки керівників. Напередодні приватизації цих активів ФДМУ прагне врегулювати це питання, привівши його у відповідність до норм чинного законодавства.

Детальна інформація про умови конкурсу для керівника ПАТ “Черкасиобленерго” – за посиланням.

Як повідомляли ЗМІ, у квітні Фонд держмайна переніс дати аукціонів з продажу 70% акцій “Хмельницькобленерго”, 70% “Миколаївобленерго”, 65% “Харківобленерго”, 50,9% “Тернопільобленерго”, 60,2% “Запоріжжяобленерго” і 46% “Черкасиобленерго” на жовтень-грудень з червня-липня 2016 року.

19 серпня голова фонду Ігор Білоус повідомив про наявність 8 потенційних покупців держпакетів акцій обленерго, зазначивши, що з ними вже підписані договори конфіденційності.