У Шполі дитина застрягла між деревами – звільняли рятувальники

19 Вересня 2016 11:12
ck.dsns.gov.ua

ck.dsns.gov.ua

У неділю 18 вересня о 18:35 рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №17 виїхали на вулицю Соборна в Шполі, де, за отриманою інформацією, між стовбурами дерева затиснуло 10 річну дитину.

Під час гри хлопчина, піднімаючись по стовбуру дерева, не втримався,  послизнувся на корі й потрапив коліном між двома великими гілками. Спроби самотужки звільнитися з пастки успіху не мали, тож на допомогу хлопцеві прийшли медичні працівники із центральної районної лікарні, яка знаходилась неподалік від місця пригоди.

Переконавшись, під час кількох невдалих спроб, що без спеціального інструменту звільнити дитину із пастки неможливо, лікарі звернулися по допомогу до пожежно-рятувальної частини.

Черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події, застосувавши спеціальне інженерне обладнання, звільнили дитину.

Після медичного огляду коліна, яке тривалий час знаходилося затиснутим у неприродному положенні, лікарі патології не виявили, тож дитину відпустили додому.