Для “інспектора” Гройсмана вирізали шматок дороги (відео)

20 Вересня 2016 12:52

Сьогодні 20 вересня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман перевіряє хід виконання ремонтно-будівельних робіт на дорогах Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей.

Перевірити ремонт першої черги правого проїзду автодороги Черкаси-Сміла прем’єр-міністр прилетів на гелікоптері. На сусіднє з автодорогою поле сіло два гелікоптери, в одному з них був Володимир Гройсман, інформує сайт “Кропива”.

В оточенні перших осіб – губернатора Юрія Ткаченка та міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, високопосадовець оглянув результати поточного середнього ремонту ділянки у 2,5 км. (до кінця року заплановано відремонтувати 7,7 км загалом –ред.).

540x359-images-news-092016-48886ead8848597fe4d748f1a41c5868Першу чергу інспектованої Гройсманом ділянки автодороги завершили ремонтувати декілька днів тому, техніку було прибрано. Від вчорашнього вечора до місця ремонтних робіт почали стягувати техніку для показових виступів.

Цікавий факт – робiтники навiть вирiзали шматок асфальту відремонтованої дороги, аби продемонструвати прем’єру шари покриття, інформує видання “Прочерк”. Згодом вирізаний елемент відправлять на експертизу. Натомicть Юрiй Ткаченко сказав, що ремонт триває за всiма правилами, а асфальтне покриття наносять кiлькома шарами.

Відзначимо, що за майже 9 місяців цього року на сьогодні провести масштабні роботи поточного середнього ремонту вдалося лише на цих “зразково-показових” 2,5 км. Натомість ухваленою наприкінці серпня обласною програмою передбачено ремонт 34,5 км. автошляхів. Значна частина коштів наразі не можуть бути використані через проходження тендерних процедур, а згодом очевидно не будуть використані в повному обсягу через несприятливі погодні умови та завершення бюджетного року.