Коли ж розкриють найбільшу політичну таємницю України?

30 Вересня 2016 10:44
Фото Уніан

Фото Уніан

Оприлюднити список парламентської коаліції, яка сформувала нинішній уряд, і несе відповідальність за сьогоднішню Україну, вимагає політик, лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

“Заява народного депутата О. Єднака про вихід з парламентської коаліції актуалізувала ключове політичне питання, яке “зависло” в повітрі останні 5 місяців: хто сьогодні керує Україною? Я не буду обговорювати власне рішення народного депутата, але мені цікаво: як можна вийти з того, чого де-факто не існує?!, – пише Томенко у своєму блозі. –

Адже, як відомо, усі звернення політиків, експертів, журналістів до Голови Верховної Ради з проханням показати цей таємничий список членів нової коаліції, яка керує Україною (оскільки ми живемо в парламентсько-президентській республіці, де саме парламентська коаліція формує склад Кабміну та несе спільну відповідальність за діяльність виконавчої влади) досі залишились не почутими”.

Отож, робить висновок Томенко, формально сьогодні ще один депутат виходить з “таємничої організації”, до якої невідомо хто входить.

“Може, дійсно, вже настав час побачити список членів тої коаліції, яка сформувала уряд і несе відповідальність за все, що відбувається в Україні, для того, щоб потім запитати у цих депутатів: що вони зробили або чого не зробили?!, – пише Микола Томенко. –

Тому вкотре звертаюся до української влади і парламенту з вимогою оприлюднити список народних депутатів-членів цієї засекреченої парламентської коаліції, щоб нарешті розкрити найбільшу політичну таємницю України!”.