Завтра у дитячих лікувальних закладах Черкас може з’явитися тепло

3 Жовтня 2016 11:15
volynnews.com

volynnews.com

Відзавтра у лікувальних закладах Черкас, де перебувають малюки, може з’явитись опалення. Проект рішення про початок опалювального сезону у дитячій лікарні та пологових будинках міста у вівторок, 4 жовтня,  виноситиметься на розгляд виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Про це сьогодні на ранковій нараді у міськвиконкому повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Надія Гетьман, інформують у міській раді.
За словами Гетьман, це потрібно, аби убезпечити крихітних пацієнтів, організм яких є найбільш вразливими до негативних факторів зовнішньої середи, від погіршення стану їх здоров’я у зв’язку зі зниженням температури повітря. Адже, за прогнозами синоптиків, вже із завтрашнього дня передбачається поступове похолодання. До того ж вже зараз, у зв’язку з низькими температурними показниками вночі,  у  приміщеннях та палатах дитячої лікарні та пологових будинках досить холодно.
Та все ж остаточне рішення щодо початку опалювального сезону у дитячих медичних закладах Черкас – за членами виконавчого комітету.