Пристрасті по старовині: в Черкасах колекціонер пограбував антиквара (фото)

6 Жовтня 2016 12:27

У Черкасах правоохоронці затримали колекціонера, який планував здійснити розбійний напад на антиквара заради старожитностей. За скоєне чоловікові загрожує до 12 років за гратами.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

Як розповіли у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, до Черкаського відділу поліції надійшла інформація про те, що 57-річний черкащанин підшукує осіб для вчинення розбійного нападу на знайомого, який також колекціонує антикварні речі. Матеріали за даним фактом були зареєстровані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

У ході перевірки інформація підтвердилось. Правоохоронці розробили спеціальну операцію по затриманню зловмисника. Під час успішної спецоперації замовника було затримано “на гарячому” при отриманні ним викрадених у потерпілого речей.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

За словами начальника Черкаського відділу поліції Олександра Вільганюка, зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано на підставі статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua