Звенигородщина попрощалася ще з учасником АТО Максимом Фроловим

7 Жовтня 2016 18:57

frolov_rСьогодні, 7 жовтня, звенигородчани прийшли на центральну площу міста, аби вшанувати Максима Фролова та провести в останній у його земному бутті шлях та висловити щирі співчуття його близьким. Він загинув 4 жовтня 2016 року на опорному пункті «Свобода» поблизу Дебальцевого. Про це повідомляють в Звенигородській РДА.

Родина не дочекалася сина, чоловіка, батька, брата. Герой пішов у безсмертя у молодому віці – на 32 році життя, залишивши невтішних у горі батьків, сиротою маленьку донечку і вдовою кохану дружину.

Максим Фролов народився 2 лютого 1984 року у Кривому Розі, закінчив Звенигородську школу-інтернат, з квітня 2004 року по жовтень 2005 року проходив строкову службу у військових частинах Збройних сил України на посадах стрільця та  командира відділення.

У 2008 році отримав спеціальність землевпорядника в Шевченківському коледжі, перед мобілізацією працював на посаді апаратника у Звенигородському сироробному комбінаті.

18 липня 2015 року мобілізований, за покликом серця пішов боронити від лютого ворога Батьківщину, призваний до лав Збройних сил України до 169 навчального центру. Проходив військову службу у 54 окремій механізованій бригаді.

Під час траурного мітингу вшановано хвилиною мовчання загиблих Героїв, яких втратила Звенигородщина: Віктора Бойка, Костянтина Дубовського, Володимира Шукліна, Віктора Погорілого, Анатолія Зозулю, Михайла Нетесюка, Романа Кузьміна, Максима Фролова.