Черкаський інститут приймав міжнародну конференцію

24 Жовтня 2016 12:50

unnamed-1VI Міжнародна науково-практична конференція “Надзвичайні ситуації: безпека та захист” відбулася 21-22 жовтня на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. За програмно-реєстраційними даними у конференції (очно та заочно) взяли участь більше 160 учасників, з них 11 докторів наук та 71 кандидат наук з України, Республіки Білорусь, Польщі, Італії, Грузії, Болгарії, інформують у ЧІПБ.

На пленарному засіданні були заслухані 5 доповідей та встановлено відеозв’язок із містом Гродно (Республіка Білорусь). Учасники конференції мали змогу почути привітання та доповідь доктора технічних наук, професора, завідувача кафедрою технічної механіки та матеріалознавства Гродненського Державного аграрного університету Валентина Потехи.

Подальша робота конференції проходила у трьох секціях: “Прикладні наукові аспекти прогнозування та запобігання надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пожежами”; “Технології пожежної та техногенної безпеки”; “Інформаційні технології та математичні моделі у вирішенні проблем попередження надзвичайних ситуацій”.

На секційних засіданнях було заслухано 49 доповідей наукових, науково – педагогічних працівників, ад’юнктів, студентів та курсантів, до сфери інтересів яких відносяться питання пожежної та техногенної безпеки, а також цивільного захисту.