АТОвець загинув удома в Тальному від вибуху протипіхотної міни

25 Жовтня 2016 06:00
viche.ck.ua

viche.ck.ua

26-річний Володимир Рябий із Тального загинув в ніч на 22 жовтня вдома. Спочатку поліція розглядала дві версії – вибух гранати й вибух газу.

” Подія сталася о третій ночі, – розповідає в суботу начальник Тальнівської поліції Ігор Голота. – 26-річний Володимир проживав самотньо біля кінотеатру, угорі по вулиці вище приватних підприємців Дульдільєрів. Від вибуху потерпілому відірвало руки й ноги. Хлопця завезли в лікарню, де він помер від ран. Вибухом рознесло частину будинку. Постраждали також сусіди, яким повибивало вікна. Поки розглядаються дві версії: вибух гранати й вибух побутового газу. Працюють експерти”.

У неділю за неофіційними даними поліція зупинилася на одній версії – вибух протипіхотної міни. Достеменно невідомо, чи Володимир сам собі вкоротив віку, чи загинув від необережного поводження з зброєю.

Володимир Рябий воював добровольцем на Донбасі. Був бійцем батальйону ОУН під командуванням Миколи Коханівського. Воював у підрозділі “Слобідська сотня”. Перебував у найгарячіших точках – Пісках, шахті “Бутівка”. Безпосередньо протистояв банді недавно ліквідованого “Мотороли”. Три місяці тому повернувся з війни. Неодружений, дітей не було.