Під Черкасами у раніше судимого поліція вилучила 15 кілограмів коноплі

1 Листопада 2016 18:02
ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

В одному із домоволодінь Черкаського району правоохоронці виявили та вилучили близько 15 кілограмів готової до вживання коноплі та пляшки з розчинниками та кислотами, які використовуються для виготовлення наркотичних засобів. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України.

Як розповіли у ГУ Національної поліції в Черкаській області, 36-річний чоловік, що в нього виявили наркотичні речовини, – раніше судимий. В ході проведення огляду місця події поліцейські вилучили 9 поліетиленових пакетів, з вмістом речовини рослинного походження зовні схожою на рослини коноплі вагою близько 15 кілограмів та пляшки з надписами “Розчинник ацетон” та “Кислота азотна”.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

Черкащанин розповів, що коноплю зірвав близько двох тижнів назад на полі неподалік села, приніс додому, висушив та зберігав, аби покурити.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу до науково-дослідного криміналістичного центру ГУНП. Після проведення експертизи буде вирішено питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.