Колектив Іркліївського риборозплідника бунтує проти нового директора

24 Листопада 2016 18:35

7d0dd30231be856b1b6ea4f3eb0b76bb1e7a72b1-300x225Новопризначеного директора Іркліївського рибного розплідника Єгора Репецького колектив не пускає на робоче місце, повідомляє видання “Інфоміст”. 

Нагадаємо, Єгора Репецького як нового директора ДП “Іркліївський риборозплідник рослиноїдних риб” представили 10 листопада в облдержадміністрації.

“Трудовий колектив не згоден з результатами конкурсу, не згоден з тим, що конкурс на заняття цієї посади не виграв їхній претендент і чинний заступник директора Піддубний Сергій Григорович. Він навіть подав позов до Черкаського окружного адміністративного суду. Суд тричі засідав, розглядав його позовну заяву, відмовив йому у позовних вимогах повністю та визнав, що конкурс відбувся правомірно. Але колектив усе одно не згоден із цим, тому не пускають на підприємство, чинять супротив”, – говорить Репецький.

Учора новопризначений директор був змушений звернутися до правоохоронних органів. Там прийняли заяву до розгляду, проводять розслідування. Доступу до підприємства він поки що не має:

“У мене підписаний контракт із головою Держрибагенства і є наказ про моє призначення, але фактично до виконання своїх службових обов’язків я поки не можу приступить”.