Під час інциденту з мітингувальниками в Черкаській ОДА дружина учасника АТО отримала легкі тілесні ушкодження, – волонтер

1 Грудня 2016 20:45

Відома черкаська волонтерка Оксана Циганок висловила своє обурення з приводу подій, які сьогодні сталися в Черкаській ОДА. Нагадаємо, активісту “Азову” в рамках свого “Маршу учасників” пройшли в приміщення ОДА, де заходили в кабінети і палили фаєри з вікон адмінбудівлі.

За словами Циганок, в ході подій дружина бійця АТО отримала легкі тілесні ушкодження.

vk.com

vk.com

“Обурена й ображена!!!, – пише Циганок у своєму фейсбуку. – Сьогодні відбулось засідання координаційної ради учасників АТО, де були бійці, волонтери, громадськість з усієї області. Чуємо галас, крики, вихлопи. Не можемо зрозуміти, що таке… Перед цим пройшла інформація про те, що в районі Митниці зупинилися 4 автобуси, з яких вийшли молоді хлопці, багато з них були в балаклавах… Виявляється, що це заїзджі “азовці” чи невідомо хто??? влаштували не просто акцію, а безлад з файерами, взривпакетами і від цього постраждали прості черкащани, які проходили поруч!!! Дружина бійця учасника АТО теж отримала легкі тілесні ушкодження і обурені бійці кричали:” Це за такий безлад я воював? Це за таке я віддав своє здоров’я, щоб мої дружина і син боялися пройти по вулиці???”. Обуренням бійців і волонтерів не було меж!!!”….

890