Через ожеледь на Черкащині обмежили рух вантажівок у напрямку Києва

8 Грудня 2016 17:28
avtosovet.com.ua

avtosovet.com.ua

За прогнозами синоптиків, в найближчі три доби по області очікується значне коливання температури, сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу зі значними поривами вітру, що призводить до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах.

У зв’язку з утворенням ожеледиці на дорожньому покритті, внаслідок різкого погіршення погодних умов – випадання опадів у вигляді дощу за мінусової температури повітря, з 15 години 8 грудня 2016 року у Черкаській області на автомобільних дорогах М-05 Київ – Одеса та Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя обмежено рух пасажирського та великовагового і великогабаритного автомобільного транспорту цими трасами в напрямку міста Київ.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Черкаської області.

Обмеження діє по автомобільним дорогам загального користування державного значення Черкаської області до закінчення несприятливих погодних умов.

Для забезпечення проїзду автошляхами області, дорожніми підрозділами Служби автомобільних доріг у Черкаській області наразі вживаються заходи по обробці дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та піщано-соляною сумішшю.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить водіїв для тимчасової зупинки скористатися майданчиками для стоянки автомобілів вздовж автомобільних доріг, а також біля об’єктів сервісу.
У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.
Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.