Черкаський інститут приймав Всеукраїнський турнір з традиційного карате (фото)

13 Грудня 2016 08:51

У неділю 11 грудня в сучасному спортивному комплексі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся II Всеукраїнський турнір з традиційного карате присвячений дню Святого Миколая “Черкаси-2016”.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

У змаганнях взяли участь 210 дітей з різних куточків України.   Із 40 комплектів нагород,  маленькі черкащани завоювали 5 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

Участь у відкритті спортивного турніру взяв Сільвіо Кампарі – багаторазовий переможкць і призер чемпіонатів Європи та Світу з традиційного карате, тренер збірної Італії, учень  японського майстра Хіроші Шіраі.

Під керівництвом італійця на Черкащині відбувся дводенний семінар з традиційного карате, який був проведений на базі ЧІПБ з 9 до 10 грудня. Захід не випадково організований саме на базі інституту, оскільки у стінах цього навчального закладу велика увага приділяється як здоров’ю, так і фізичному загартовуванню курсантів не лише під час занять, але й у вільний час. Результат – хороша підготовка та серйозні спортивні досягнення вихованців ВНЗ.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

Сільвіо Кампарі також зустрівся із керівником ЧІПБ Олександром Тищенком, під час розмови були обговорені можливі напрями співпраці.