Рекомендовано звільнити вчительку, директору – догану, – директор Департаменту освіти Черкас

13 Грудня 2016 14:25

Комісія  Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, яка проводила службове розслідування у спеціалізованій школі №17, вивчаючи інцидент з викладачем англійської мови Наталією Макаренко, рекомендує вчительку звільнити, а директору школи Дмитру Бунякіну оголосити догану. Про це йдеться в доповідній записці за результатами роботи комісії, повідомила сьогодні директор Департаменту Марина Бакланова.

antenna.com.ua

antenna.com.ua

Комісія у школі працювала з 8 грудня – після оприлюднення 7 грудня одним із черкаських телеканалів аудіо з образами, які звучать з вуст класного керівника Наталії Макаренко на адресу учнів її класу. У Департамент зі скаргою також звертався батько однієї з учениць, обурений поведінкою вчительки. А також було звернення від колективу батьків, які навчаються у класі, на захист педагога.

“Начальник управління освіти Департаменту Євген Степко, як голова новоствореної комісії поспілкувався з батьками, з адміністрацією, з батьком, узяв пояснення, – розповіл Бакланова в ході сьогоднішньої наради міського голови з директорами черкаських шкіл. – У доповідній записці за результатами роботи комісії рекомендовано вчительку звільнити і оголосити догану директору школи”.