У Черкасах ушанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (фото)

14 Грудня 2016 17:54

14 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України біля Монумента Героям Чорнобиля відбулися урочистості, на яких вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я здолали страшну трагедію у квітні 1986 р.

unnamed-1

“Сьогодні ми вшановуємо тих, хто 30 років тому став на захист життя мільйонів людей, своїх близьких, рідної країни. Ми не повинні забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди буде прикладом для кожного із нас самовідданого виконання службового обов’язку”, – сказав виконуючий обов’язки начальника інституту Олександр Тищенко.

unnamed

Керівництво, ветерани, працівники та вихованці інституту разом із гостями заходу вшанували вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монумента на їхню честь, інформують у ЧІПБ.

unnamed-2

Продовжилися заходи у Соборному парку Черкас, де очільник та представники ЧІПБ спільно з керівництвом обласної та міської влади, ветеранами та громадськістю взяли участь у вшануванні учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  біля пам’ятного знаку “Жертвам Чорнобиля”.

Фото надано ЧІПБ