Вагони із зерном зійшли з рейок на станції Кам’янка на Черкащині і затримали 10 поїздів

26 Січня 2017 14:11

Сьогодні, 26 січня, о 4:25 на станції Кам’янка на Черкащині з під’їзної колії ТОВ “АДМ Кам’янський елеватор” десять зерновозів (сім порожніх і три навантажених зерном) самовільно зрушили з місця. У результаті події сім вагонів зійшли з рейок, пошкодили контактні опори, разом з жорстким поперечним з’єднанням та перекрили головні колії.

Про це інформують в “Укрзалізниці”. Керівник безпеки руху ДП “Укрзалізниця” Олексій Віннічу в ефірі телеканалу “112” повідомив, що поки що із семи вагонів, які впали, 4 вагони підняли, ще три залишилося підняти.

tr-express.ru

tr-express.ru

Через цю подію затримуються 10 пасажирських поїздів: №110 Львів – Херсон, №120 Львів – Кривий Ріг, №732 Київ – Запоріжжя, №776 Київ – Харків, №70 Львів – Маріуполь, №11 Новоолексіївка – Київ, № 137 Одеса – Черкаси, № 73 Кривий Ріг – Москва, №739 Кривий ріг – Київ та №733 Запоріжжя – Київ. Орієнтовний час затримки поїздів може скласти до 3 годин. Оголошення на вокзалах попереджають пасажирів про затримки поїздів.

Рух поїздів на філії “Одеської залізниці” повинен відновитися і працювати в нормальному режимі через 2-3 години.

Фахівці Укрзалізниці наразі з’ясовують,  які порушення експлуатаційної технології допустило підприємство-утримувач колії на своїй під’їзній залізничній гілці.

Наслідки сходу наразі залізничники ліквідовують за допомогою відновлювальних поїздів зі станцій ім. Т. Шевченка та Знам’янки. На відновленні контактної мережі працюють 36 електриків, а також фахівці безпеки руху, автоматики та зв’язку, будівельники, водії та ін.