На Черкащині на боротьбу з ожеледицею використали майже 600 тонн протиожеледної суміші

9 Лютого 2017 12:16

У зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, які 6 лютого розпочалися у Черкаській області, для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами, в області цілодобово проводяться роботи з очищення автошляхів загального користування від снігу.


За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, усі філії ДП «Черкаський облавтодор» в усіх районах області 8 лютого продовжили роботи з очищення автошляхів від снігу. Загалом, 8 лютого та вночі і вранці 9 лютого було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю понад 5 тисяч км автодоріг загального користування у більшості районів Черкащини. Роботи з очищення автошляхів від снігу продовжуються 9 лютого та триватимуть скільки буде необхідно.
Також у всіх районах Черкаської області ввечері 8 лютого та вночі 9 лютого проводилася обробка дорожнього покриття автодоріг загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення у всіх районах Черкащини.
Загалом, за добу використали майже 600 тонн протиожеледної суміші. Для недопущення ожеледиці, протиожеледною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху.