У Черкасах скандал із п’яним депутатом, який збив людину

12 Лютого 2017 00:24

У суботу 11 лютого близько дев’ятої години вечора в Черкасах біля ресторану “Чайка” водій автомобіля “Мерседес” збив людину.

Про це виданню “Про все” стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

facebook.com/vvorotnik

facebook.com/vvorotnik

Постраждалого доправили до лікарні з черепно-мозковою травмою. Як стверджують джерела, відвідувачі ресторану-свідки події вирішили вчинити самосуд над водієм, який перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння.

За інформацією джерел видання, водієм “Мерседесу” виявився депутат Черкаської обласної ради, голова фракції Партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко.

Наразі на місці події працює поліція та слідчі.

А от про те, що постраждалих від рук нетверезого депутата більше, пише у своєму фейсбуку черкаський журналіст Валерій Воротник. Він зазначає, що був очевидцем подій

“…Рибченко, вийшовши з бару зустрів “афганця” офіцера інваліда Олега Остапенко, який нещодавно був серед тих, хто ініціював перевибори голови обласної спілки ветеранів Афганістану… Рибченко почав гамселити Олега, розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами… Коли перехожі зробили сволоті зауваження, “Риба” сів в свою машину, пробував тікати… Розвертаючись розбив чиюсь машину, що стояла на парковці, збив двох людей. Переїхав Олега Остапенка… Але і це не все. Рибченка намагалися зупинити. Він відчайдушно бився…”, – пише, серед іншого, Воротник.