Стала відома доля дітей з Черкас, яких мати замкнула на кілька діб у квартирі самих (відео)

21 Лютого 2017 17:00

Трьох малих дітей із Черкас, яких матір лишила самих вдома, передадуть до дитбудинку та в центр реабілітації. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Діти зараз перебувають у дитячій міській лікарні. Далі 7-річну дівчинку відправлять до соціально-психологічного реабілітаційного центру, а двох молодших, 2013 і 2014 року народження, – до дитбудинку. Все це – за згодою матері. Зараз Ірина проходить психологічні тренінги. Далі – реабілітація в наркоцентрі, якщо залишиться на свободі.

ch.npu.gov.ua

Подія трапилася 10 лютого – тоді працівниця КП “Черкасиводоканал”, розносячи платіжки боржникам у дев’ятиповерхівці по вул.Пилипенка, почула з-за дверей квартири на 9 поверсі дитячі крики. Малечу, яка сиділа замкнена матір’ю кілька діб у квартирі, визволяли рятувальники.

31-річній черкащанці Ірині, яка на кілька діб залишила трьох малолітніх дітей замкненими у квартирі, загрожує до двох років за гратами. Черкаська прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом залишення матір’ю трьох малолітніх дітей у небезпеці. У жінки є  ще 15-річна дитина від першого шлюбу.