Подарунок на іменини? Ющенку вручили в ЧНУ мантію почесного професора (фотофакт)

23 Лютого 2017 12:22

Диплом та мантію почесного професора Черкаського національного університета ім.Богдана Хмельницького було вручено голові Наглядової ради, екс-президенту Віктору Ющенку 22 лютого, під час засідання ради навчального закладу.

Звання почесного професора присвоїли Ющенкові рішенням вченої ради за ініціативи ННІ історії і філософії ЧНУ, інформують в університеті.

cdu.edu.ua

“Наша місія як Наглядової ради зробити так, щоб університет у цей непростий час отримав нові можливості”, — сказав Віктор Андрійович, дякуючи університетській громаді.

Ряд перспективних проектів вчена рада ЧНУ винесла на розгляд Наглядової ради. Зокрема, про утворення в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького Центру дослідження трипільської культури. Учасники зібрання підтримали проект, а Віктор Ющенко наголосив на його загальнонаціональному значенні.

Наглядова рада схвалила ще один перспективний проект — створення в університеті аналітичного центру “Прагма”. Він займатиметься експертною оцінкою економічних, суспільно-політичних проблем, проводитиме науковий аналіз, соціологічні дослідження, експертні опитування в області.