За вихідні на Черкащині сталося 12 загорянь сухої трави

6 Березня 2017 19:00

Про 12 загорянь сухої трави впродовж минулих вихідних на відкритих територіях по всій території Черкащини повідомляють рятувальники. Причиною всіх пожеж є необережність під час поводження вогнем.

4 березня тричі горіло в Черкасах – у Соборному парку, на вулиці О.Панченка та 30 років Перемоги. Загалом вогнем пройдена площа більше 1 га.  А наступного дня – на вулиці 30-років Перемоги та вулиці Героїв Дніпра.

ck.dsns.gov.ua

Пожежі сухої трави також траплялися у місті Чигирин, де місцевими рятувальниками було ліквідовано загорання на площі у 2га.

Трагедією завершилося загорання сухої трави у селі Березняки, Черкаського району. На боротьбу із вогнем на вулицю Криворучка прибули два пожежних розрахунки місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я. Після ліквідації загорання на згарищі було виявлено тіло 88-річної господині.

О 16:40 на відкритій території поблизу міста Золотоноша виникла пожежа сухої трави. Загорання на площі 1 га ліквідували рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини.

5 березня упродовж доби подібні займання сухої трави були ліквідовані також у селах  Келеберда та Скибин відповідно Канівського та Жашківського районів.