Європейський суд розгляне справу щодо крадіжки мого мандату, – Томенко

7 Березня 2017 18:14

Позбавлення мандату народного депутата України черкащанина Миколи Томенка розглядатиме Європейський суд із прав людини. Про це політик пише у своєму блозі.

“Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду справу щодо крадіжки мого мандату. Так, ЄСПЛ у листі від 23 лютого 2017 року поінформував мене про те, що Секретаріат Суду прийняв до розгляду мою справу за № 79340/16”, – поінформував Томенко.

facebook.com/m.tomenko

“Суд розгляне цю справу за першої можливості. Процедура розгляду на початковому етапі – письмова”, – йдеться у листі ЄСПЛ.

“Нагадаю, 28 липня 2016 року Вищий адміністративний суд України виконав вказівку влади і відмовив мені у задоволенні позовних вимог щодо визнання неправомірними рішення ХІІ позачергового з’їзду партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” від 25 березня 2016 року “Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Миколи Томенка”, – зауважив політик. – ому сподіваюсь, що європейська судова система виправить ганебний прецедент, коли в Україні – країні, яка прагне бути в ЄС – не за злочини чи порушення законодавства, а за політичну позицію і переконання народного депутата позбавляють мандату”.