На Черкащині вже готують снігоприбиральну техніку

19 Квітня 2017 20:11

У зв’язку з очікуванням складних погодних умов 21 квітня у місті Черкаси та у Черкаській області, на особливий режим роботи переведені усі філії ДП “Черкаський облавтодор”.

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, на території Черкаської області та у місті Черкаси 21 квітня вночі очікується дуже сильний мокрий сніг, вдень сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Вночі заморозки 0..-5º, температура вдень 1..6º тепла.

Для забезпечення безпечного проїзду дорогами Черкащини, САД області дала вказівку ДП “Черкаський облавтодор” підготувати відповідну снігоприбиральну техніку та вжити заходів для належного експлуатаційного утримання автодоріг з урахуванням очікуваного погіршення погодних умов.

В очікуванні надзвичайних погодних умов, з 19 квітня на цілодобовий режим роботи переведено персонал філій, у черговому режимі знаходяться піскорозкидувачі, снігоочищувачі, навантажувальна та інша техніка, яка буде задіяна у ліквідації наслідків негоди на автошляхах області.
У зв’язку з ускладненням погодних умов на території всієї України, САД у Черкаській області звертається до автомобілістів з проханням утриматися від поїздок. А також закликає водіїв, які вже перевзули колеса своїх автомобілів на літню гуму, скористатися під час негоди громадським транспортом.