Прикордонники отримали новий навчально-тренувальний комплекс (фото)

27 Квітня 2017 19:20

Сьогодні в Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулась урочиста церемонія відкриття навчально-тренувального комплексу та смуги перешкод.


В урочистостях взяли участь перший заступник голови ДПСУ генерал-лейтенант Василь Серватюк, заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян та керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт.
У ході зустрічі гостям було презентовано різноманітні програми підготовки, ознайомлено з навчально-матеріальною базою та умовами проживання персоналу Навчального центру.

Під час церемонії генерал-лейтенант Василь Серватюк висловив слова подяки за фінансування проектів співпраці з Посольство США та всебічну підтримку Навчального центру на шляху до євроатлантичних стандартів. Зауважив, що відкриттям навчально-тренувального комплексу зроблено ще один важливий крок в напрямку розвитку навчально-матеріальної бази Центру.

Виготовлення, поставка і монтаж навчально-тренувального комплексу відбулося в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги “Стале реформування Державної прикордонної служби України”, що фінансується Державним Департаментом США.

Також представниками Посольства США передано Навчальному центру спеціалізований Ford Ranger, який спеціально обладнаний для перевезення джерел іонізуючого випромінювання.

Наприкінці офіційної церемонії персоналом прикордонного відомства продемонстровано виконання тактичних дій з проникнення в будівлю різними способами з різних точок та затримання правопорушників у приміщеннях.

Фото надано Навчальним центром підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота