Сьогодні вранці горіло на сміттєзвалищі в Черкасах (фото)

28 Квітня 2017 11:52

Сьогодні близько 05:00 до оперативно-координаційного центру рятувальників від чергового навчального центру прикордонної служби надійшло повідомлення про загорання на території Черкаського полігону твердих побутових відходів.

Як повідомив Костянтин Проценко з управління ДСНС у Черкаській області, на місце події одразу були направлені пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а також у відповідності до плану залучення сил та засобів, пожежні команди із Свидівського лісництва та навчального центру прикордонної служби “Оршанець”. Для виконання технічних завдань була залучена спецтехніка КП “Служба чистоти”.

На час прибуття перших пожежних розрахунків вогонь встиг поширитися на площі у 700 квадратних метрів. Завдяки повітряній розвідці вдалось визначити напрямок розвитку пожежі та найбільш небезпечні ділянки де були виставлені пожежні розрахунки.

Активними діями вогнеборців а також завдяки створенню спеціальних інженерних розривів о 6:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 9:30 повністю ліквідувати.
Загрози поширення вогню немає.

Причина пожежі встановлюється.
На місці події працює міський штаб з ліквідації надзвичайної події та мобільна оперативна група Управління ДСНС.